Fortsatt ledige plasser på KLIMATOGET

Get ready
GLOBAL MOBILISERING. Folket skal sette sitt preg på klimaforhandlingene i Paris selv om ingen får lov å marsjere der.

Torsdag 3. desember går NSBs KLIMATOG mot Paris, fylt av unge og eldre som vil være med og demonstrere folkets krav om en rettferdig klimaavtale for verden. Over 100 er allerede påmeldt, det er bra, sier Linda Parr i arrangementskomiteen. Flere journalister er også med. For å fylle opp de siste plassene er påmeldingsfristen forlenget til 30. september. Linda ser for seg at det blir en heidundrende gjeng som tøffer ut fra Oslo S. Vi har tenkt å gjøre oss godt bemerket hele veien, bare så det er sagt! Første etappe til Gøteborg er generøst sponset av NSB. Derfra går turen videre med metanoldrevet ferje til Kiel der et nytt tog tar oss helt fram.

Linda synger 2En folkelig begivenhet
I tillegg til å legge til rette for en klimavennlig reise til Paris for aktivister som ønsker å være tilstede i byen under forhandlingene, har det vært viktig å sørge for ulike politiske markeringer og et hyggelig fellesskap underveis. Vi ønsker at reisen skal være en begivenhet i seg selv der klimaaktivister kan møte likesinnede, både under reisen og i Paris.

Aktivistreisen er organisert av Besteforeldrenes klimaaksjon og andre organisasjoner tilknyttet Klimavalgalliansen. Vi kommer til Paris om kvelden 4. desember, der Coalition Climate er behjelpelig med overnatting i ulike prisklasser. Alle som vil sikre seg plass må melde fra så snart som mulig. Linda Parr understreker at reisen er åpen for alle klimaengasjerte.

For å reservere plass på NSB sitt tog fra Oslo til Gøteborg, sender du en epost til klimatog(at)gmail.com (merk: «(at)» må erstattes med @ ved kopiering og innliming i epostens til-felt). Skriv «Påmelding Oslo-Gøteborg» i emnefeltet. Legg inn i eposten: Navn, adresse, om du er i følge med flere og eventuelt hvilken organisasjon du tilhører.

MER INFORMASJON OM REISE OG OVERNATTING HER: http://www.besteforeldreaksjonen.no/?p=22681

Hvis det er noe du lurer på, kan du også kontakte:
Linda Parr: tlf 456 65 780; e-post famparr@online.no
Finn Bjørnar Lund: tlf 414 59 373; e-post finnbjornar@gmail.com

Og du kan allerede  begynne å øve deg på en kanon som skal ljome gjennom jernbanevognene på turen. Melodi: Hanen stend på stabburshella. Tekst: Ola Dimmen.

Everybody must Save the Climate
Children own the World
We must fight for a Global Future
We must fight for the World

Besteforeldreaksjonens landsmøte øver på klima-kanon med Ola Dimmen som forsanger.

Besteforeldreaksjonens landsmøte øver på klima-kanon med Ola Dimmen som forsanger.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*