Nasjonal aksjonsdag for klimavalg 2015

velg klima
GJØR ET KLIMAVALG!

Klimavalgalliansen som er oppfølgeren til kampanjen Klimavalg 2013, inviterer alle medlemmer og støttespillere til å lage kraftfulle markeringer lørdag 29. august, to uker før kommune- og fylkestingsvalget 2015, over hele landet. Vi etterlyser mer framtidsretta arealbruk, grønnere transport og bedre energiplanlegging, og appellerer til politikere fra alle partier om å ta målet om et lokalt lavutslippssamfunn på større alvor. Velgerne må velge vekk partier og politikere som tror at vi kan fortsette å skyve problemene foran oss. Klimavalgalliansen skal utfordre og uroe begge grupper – og vise fram de positive mulighetene. Se mer på alliansen nettside.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*