– Sjokk at noen vil rydde opp!

strandrydd
Saskia Wanders, Alfhild Berg Johnsen, Irene Mathisen og Mariken Kjøl håper mange kommer på strandrydding på Olavsberget lørdag. Klima-besteforeldre drar i gang aksjonen. Foto: Geir Fragell

Irene Mathisen trodde det var spøk da bestemødrene ringte og sa de ville plukke søppel, skriver Porsgrunn Dagblad foran strandryddedagen 9. mai. Hun har drevet Olavsberget camping og badeplass i mange år, og kan ikke huske sist noen meldte seg frivillig til vårrydding. I spissen for initiativet står det nystartede lokallaget av Besteforeldrenes klimaaksjon. – Vi håper det kommer minst 50 her på lørdag, sier styremedlem Alfhild Berg Johnsen. Ta gjerne med barnebarna, sier kollegaen Saskia Wanders, som minner om at det også er sykkelens dag og lover grilling mellom slagene. – Det viktigste er at vi gjør noe sammen. Se reportasje her.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*