Optimisme i Stavanger

BKA stvg

Søndag 9. november var et titalls medlemmer samlet på Mostun natursenter ved Mosvatnet, populært turområde i Stavanger og et eldorado for fugl og folk. Naturvernforbundet står for driften, og har tilbudt Besteforeldreaksjonen å benytte stedet til møtelokale og «aksjonskafe». – Her har vi gode muligheter til å profilere oss. Til gjengjeld må vi drive kafeen, forteller initiativtaker Gustav Paulsen. Neste medlemsmøte blir 7. desember kl 10.30, med kafe fra kl 12. Vi vil vi forsøke dette noen måneder, før vi danner et «ordentlig» lokallag. Det viktigste er å få utrettet noe, og få flere medlemmer. Fire nye kom til denne søndagen, så jeg er optimist!

plakat stvgBKA stvg 2

 

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*