Kjekt og slitsomt på stand

kjekt på stand
Godt humør og pågangsmot må til skal man stå på stand under Arendalsuka. Særlig slik det har vært i år, med mye regn.

Under Arendalsuka har det myldret av folk, arrangementer og stands for mer enn hundre ulike organisasjoner. Hos Besteforeldreaksjonen har det til tider vært flere aktivister enn besøkende, innrømmer de som har holdt ut i det sterkt vekslende været gjennom uka, fra kl 11 til 17 hver dag. Det er en skjebne de deler med mange andre. Men hundrevis av brosjyrer og foldere er delt ut, det er blitt mange gode samtaler med forbipaserende og det har vært lærerikt og sosialt, sier lokallagsmedlemmene. De takker for støtte og hjelp fra besteforeldre fra andre steder i landet! Til neste år skal de være tidlig ute og sikre seg en mer sentral plass i bybildet, forsikrer de!

Spre klimavett,
del denne saken!