En rettferdig verden er mulig hvis …

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    fredag 18. apr 2014
  • AV:
    Redaksjonen

dammannFor 40 år siden skapte Erik Dammann «Framtiden i våre hender», først som bok i kjempeopplag, deretter som organisasjon med makeløs oppslutning. Mange av oss ble med og er det fortsatt. I mellomtida er Dammann blitt 83 og klar med ny bok – den syttende fra hans hånd og et slags testamente over et livslangt engasjement for global rettferdighet. Han ser ingen norske politikere i dag som tar miljøproblemene så alvorlig som de burde, sier han i en samtale med Dagsavisen. Vi må se på hele utviklingen og jobbe for et annet økonomisk system. Vi må begynne å diskutere hvordan vi kan bygge en levelig verden, med en økonomi som ikke bygger på konkurranse.

Spre klimavett,
del denne saken!