Klimasvikt på Sundvollen

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    mandag 7. okt 2013
  • AV:
    Redaksjonen

Erna SivI mai kalte Erna Solberg klimaproblemet «vår tids største utfordring». For Solbergs nye regjering står ikke klima en gang på topp-åtte-listen. «Det var grillpølser og blått lys på Sundvolden hotell mandag kveld. Det var store glis fra Høyre- og Fremskrittsparti-folk. Men for de to partiene de er avhengig av støtte fra, må det ha vært en dyster forestilling», skriver kommentator Kjetil B. Alstadheim i Dagens Nyheter. Den blåblå regjeringsplattformen er et omfattende dokument på hele 75 sider med smått og stort. De to partiene har derfor valgt å løfte frem åtte områder. Den største overraskelsen er at klima ikke er blant dem. Les Alstadheims kommentar.

Spre klimavett,
del denne saken!