Fra debatten: Norge i karbonbobla

I debatten om klima koker mye ned til hva man velger å tro om framtida. Satt på spissen er det to utfall, skriver Anders Bjartnes i VG. Han er daglig leder av Norsk Klimastiftelse, og en skarp kritiker av olje- og energipolitikken. Utfall 1: Verden mislykkes i klimapolitikken. Etterspørselen etter fossil energi vokser i tråd med prognosene Statoil og staten legger til grunn. Utfall 2: Klimapolitikken lykkes. Det grønne skiftet skyter fart og etterspørselen etter fossil energi faller. Verdiene på de fossile energireservene reduseres kraftig. Hva betyr dette for Norge? Hva kommer til å skje med vår oljefyrte idyll? Les artikkelen.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*