«HE ALDRI LIKT OLJE» – hundrevis i markering ved DNA-landsmøtet

NU folkets hus

Natur og ungdom, Naturvernforbundet og andre miljøorganisasjoner gjorde felles sak med «Klimavalg 2013» utenfor Folkets Hus i Oslo lørdag formiddag, for å fortelle landsmøtet i Arbeiderpartiet at de ikke tror på påstanden om at norsk oljeproduksjon er en del av løsningen på verdens klimaproblem, snarere en del av problemet.

«JENSERN, NÅ ER ANSVARET DITT!» OG «HELGA, DU MÅ HØRE PÅ OSS», møtte landsmøtedelegatene fra ungdom med gule sydvester da de kom opp bakken fra Youngstorget for å fortsette landsmøtet som er åpningen på DNAs valgkamp.

«NÅ MÅ DERE HØRE, PÅ UNGDOMSOPPRØRET!», «VÆR LITT NORSK, VERN EN TORSK!», «GISKE, GISKE, TENK PÅ FISKE!», «IKKE GJØR SOM HELGA SIER!».

«HE ALDRI LIKT OLJE», leste vi på en plakat, «FORNYBAR FRAMTID» på en annen, det unge og livlige talekoret  rammet inn av transparenter til «Klimavalg 2013»: «TILRETTELEGGING FOR KLIMAVALG» og «SOLIDARITET MELLOM GENERASJONENE». Besteforeldrene var med, og det planlegges flere aksjoner framfor valgdagen i september. (Håkon Børde)

 

Spre klimavett,
del denne saken!