Klimapolitikkens Severin Suveren

Besteforeldreaksjonen har sammen med Miljøagentene sendt et bekymringsbrev til stortingsrepresentantene våre. De fleste politikere, fra de fleste partier er oppmerksomme på utviklingen, men synes å være i tvil om hvordan den bør møtes. Men enkelte, særlig representert ved FrP, arbeider aktivt for å så tvil om den beste kunnskapen vi har. Svaret fra Peter Myhre får Jon Frode Blichfeldt til å tenke på Severin Suveren, som fnyser av værvarslet og tynnkledd og tøff i trynet legger i vei. «Skulle fjellredningstjenesten klare å finne ham i siste lita, ville han sikkert klagd over beredskapsnivå og dårlig effektivitet.» Se Myhres svar og Blichfeldts refleksjon.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*