Det må bli vanskelig å leve klimafiendtlig!

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    mandag 11. mar 2013
  • AV:
    Redaksjonen

Finske foreldre gjør som svenske og norske foreldre og besteforeldre: krever klimahandling på vegne av barna. «Jag kände att något måste göras», sier Liisa Selvenius-Hurme, leder for Ilmstovanhemmat (“klimaforeldre”), til Arbetarbladet i Helsinki. «Föräldrar kan kämpa som tigrar för barnens dagvård eller skola. På samma sätt borde man förhålla sig till klimatförändringen.» – Vi er ikke eksperter, men foreldre og vanlige folk, understreker hun. «Det är politikerna som har makten. Vi vill att dom gör det så svårt som möjligt att leva klimatovänligt. Det ska inte vara upp till individen.» Nå jobber de for at den planlagte klimaloven ikke skal ende opp som et utvannet kompromiss. Les «Föräldrar ryter till för klimatet«. Se også hjemmesiden

Spre klimavett,
del denne saken!