Trenger vi en sannhetskommisjon for klimaet?

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    onsdag 26. des 2012
  • AV:
    Redaksjonen

Regjeringen og dens kritikere har ofte ulik virkelighetsoppfatning, slik bl.a. debatten om klimakvoter har vist. Mens regjeringen mener det er en viktig del av innsatsen for å nå globale klimamål, mener mange kritikere det er avlat og et nullsumspill med vår felles framtid. Hva er sannheten? Hvilke fakta kan vi – allmennheten, velgerne, media – legge til grunn når vi snakker om norsk klimainnsats, ute og heime, på kort og lang sikt? I en kronikk i Klassekampen etterlyser Halfdan Wiik en «sannhetskommisjon» som i full bredde analyserer mål og virkemidler i klimapolitikken. Les hele kronikken.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*