• EMNER:
  • PUBLISERT:
    onsdag 26. des 2012
  • AV:
    Redaksjonen

Trenger vi en sannhetskommisjon for klimaet?

Regjeringen og dens kritikere har ofte ulik virkelighetsoppfatning, slik bl.a. debatten om klimakvoter har vist. Mens regjeringen mener det er en viktig del av innsatsen for å nå globale klimamål, mener mange kritikere det er avlat og et nullsumspill med vår felles framtid. Hva er sannheten? Hvilke fakta kan vi – allmennheten, velgerne, media – legge til grunn når vi snakker om norsk klimainnsats, ute og heime, på kort og lang sikt? I en kronikk i Klassekampen etterlyser Halfdan Wiik en «sannhetskommisjon» som i full bredde analyserer mål og virkemidler i klimapolitikken. Les hele kronikken.

!Vær den første til å kommentere

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*