Barn og besteforeldre – en uslåelig kombinasjon!

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    onsdag 12. des 2012
  • AV:
    Redaksjonen
agentene
Bilde fra www.miljoagentene.no

Besteforeldreaksjonen har innledet et samarbeid med Miljøagentene – barnas egen miljøvernorganisasjon. «Målet vårt er å skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn, på barnas premisser», sier Ane Marte Rognskog som er lokallagskontakt og ansatt på kontoret i Oslo. «Vi arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe.»

I valgåret vil de to organisasjonene gå sammen og heve fanen høyt for barns rett til en bærekraftig framtid. Se opp, politikere!

Medlemskap som gave

I Miljøagentene er barna selv med og bestemmer hva de skal jobbe med. Noen steder er medlemmene organiserte i lokallag som arrangerer ulike aktiviteter. Medlemsbladet heter Miljøagentrapporten, og har mye bra stoff for både barn og voksne.

Høres dette ut som noe for ditt barnebarn? spør Ane Marte. Hva med å gi bort julegaven som varer et helt år – et gavemedlemsskap i Miljøagentene?  Det koster 100 kroner og kan bestilles her: www.miljoagentene.no/gavemedlem. «Husk, det er barna som er fremtiden og som har rett til å si i fra! Jo flere vi står sammen, desto sterkere står vi.»

Spre klimavett,
del denne saken!