Bergen: aksjonsdag foran kommunevalget

  • DATO: 
    29/08/2015
  • Klokkeslett: 
    kl 14:30 til kl 18:00
Her begynner aksjonsdagen

Her begynner aksjonsdagen

Vi aksjonerer for fossilfri by innen 2025: fossilfri transport, fossilfri havn, fossilfrie investeringer!

Sted: Bryggen ved «det grønne loftet» fra kl 1430
Torgallmenningen fra kl 1545, avslutning kl 1800

Aksjonsdagen er organisert av den lokale Klimavalgalliansen: Besteforeldreaksjonen, Norsk Klimanettverk, FIVH, Grønne studenter, Concerned Scientists, SPIRE, Natur og Ungdom, med flere.

Vi starter med elsykkel-race fra Danmarksplass til Bryggen med deltakere fra ulike politiske parti – vinner kåres.  Du får høre interessante foredrag, engasjerende appeller og kåseri. Og flere av byens band stiller opp med musikalske innslag!

Og selvsagt skal du få være med i en synbar og hørbar klimamarsj med klimasanger av Ola Dimmen, leder av Besteforeldrenes rangleorkester i Trondheim (se: https://www.besteforeldreaksjonen.no/?page_id=16382)

Thelma demoI tillegg til innslag fra scenen vil det være det ulike stands – blant annet ansiktsmaling for barn, mat fra økologisk hage, smykkedesign (av sykkelslanger), m.m.

Hjertelig velkommen til en spennende dag. Regn er ingen hindring for en ekte bergenser. Overraskelser blir det også, lover Thelma Kraft som er leder av Besteforeldreaksjonens lokallag i Bergen og omegn.

Spre klimavett,
del denne saken!