Til Arendal i august

arendal velkommen
Besteforeldreaktivister var på plass alt i 2012 – det var første året Arendalsuka ble arrangert, og BKA har deltatt hvert år siden.

Arendalsuka er noe for seg selv – et «demokratiets dansegulv» og en møteplass for alt som kan krype og gå av samfunnsaktører. Og BKA er selvfølgelig med! – Vi håper så mange som mulig av medlemmene våre, gjerne med familie og venner, legger turen innom mellom 12 og 16 august, sier generalsekretær Andrew Kroglund.

Arrangørene forteller at rundt 1900 arrangementer og 200 stands vil fylle Arendal sentrum de fem dagene: «Dette er arrangementet for deg som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer.» Se program for uka.

Arendalsuka 2022: Åshild Krabbesund fra Arendal overrekker BKAs brosjyre til en blid og positiv forbipasserende.

BKA stiller med stand, som vanlig på sentral, livlig og god plass på torget. Agder-laget vårt lager vaktliste slik at standen er bemannet, og at vi får delt ut vervebrosjyrer og får snakket med de mange forbipasserende. Den alltid tilstedeværende Bente Bakke og klimahunden Buster vil selvfølgelig også være der. En attraksjon i seg selv!

Også i år vil BKA dessuten lansere en egen rapport. Den heter Vekstens pris, og er en artikkelsamling om økonomi, politikk og det gode liv i lys av klima- og naturkrisen. Vi drar i gang en samtale basert på rapporten, med blant andre økonomene Kalle Moene og Tone Smith. I tillegg kommer Mani Husseini fra AP, og vi håper på flere stortingspolitikere. Dette skjer onsdag 14/8 kl 13–14, på et lokale som heter Munken. Dagen avsluttes med felles måltid for hele BKA-gjengen, slik vi pleier.

I tillegg vil generalsekretær Andrew Kroglund også delta i paneldebatt om stoda i norsk natur, på torsdag kl 14.

For de av våre medlemmer som ønsker å bidra med en vakt eller to ved standen vår, og som eventuelt trenger overnatting i Arendal, er det bare å henvende seg til styreleder Linda Parr: linda.parr@besteforeldreaksjonen.no


Arendalsuka 2023: Møte med blide NU-ere var for BKA-leder Linda Parr et av høydepunktene denne gangen!

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Steinar Rundhaug | 14.06.2024

    Vi kommer.

  2. Jarle Sylta | 16.06.2024

    Det er viktig at folk som har andre ideer enn å storme videre mot mer vekst og forbruk, møter fram på slike arrangementer.Vi kan ikke bare holde på med koseprat,fest og moro.Det er saker som krever oppmerksomhet og som må løses med forstand og kløkt.De kan ikke settes på vent.Vi har sløst og sløser med ressurser og tid på tomme ord og ødeleggende aktiviteter.Vi må komme i gang med noe annet!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*