Landsmøte 2024

Make love (2)
Foto: Kristian Skjellum Aas / Naturvernforbundet

Årets BKA-landsmøte – vårens vakreste eventyr – går av stabelen i Oslo helga 27–28 april. Stedet er Thon konferansesenter i Universitetsgata, midt i sentrum. Som vanlig kan du se fram til en god blanding av faglig påfyll og diskusjoner, årsmøtesaker – og ikke minst: hyggelig samvær i møte med likesinnede fra hele landet!

Heidi Gretland, som er leder av BKA-laget i Oslo og omegn, forteller at det er lagt opp til en uformell start fredag 26. april, for dem som kan og vil. Det blir vandring langs Akerselva med historiker Aleksander Herset som kjentmann, før vi spiser sammen på Vulkan mathall.

Lørdag 27.april er sirkulærøkonomi hovedtema. Kjært barn har mange navn: økologisk økonomi, bærekraftig økonomi, nedvekst-økonomi. Vi får foredrag av Anders Barstad, forsker Statistisk Sentralbyrå, og Arild Vatn, professor emeritus NMBU.

Og når vi først er så mange og samlet en vårdag i hovedstaden, må vi selvfølgelig også vise igjen i bybildet! Så på ettermiddagen blir det heidundrandes allsang for klima på Eidsvolls plass utenfor Stortinget – før avslutning på dagen med festmiddag. Heidi Gretland lover god mat og drikke og en spennende musikalsk quiz.

Alle detaljer er ennå ikke helt spikra. Selvfølgelig blir det valg og alt det andre som hører til på et årsmøte. Og på søndag 28. april håper vi at noen fra klimaetaten i Oslo kommer innom. BKAs «smartaktivismegruppe» vil legge fram noen friske idéer og forslag, med påfølgende gruppearbeid. Vi avslutter før lunsj kl. 14.00, – i god tid for de av oss som skal nå ettermiddagstoget hjem, sørover, vestover og nordover.

Mer informasjon og påmelding kommer i februar, og vil bli lagt ut på nettsida etter hvert.


Landsmøte 2023 i Stavanger: Besteforeldrenes kazoo-orkester vakte oppsikt på byens torg. Vi skal ikke være dårligere i Oslo!

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*