BKA trenger deg!

forside løpeseddel verving

BKA vil ha enda flere medlemmer. Jo større vi blir, desto bedre for våre barnebarn, sier styreleder Linda Parr. Høstens vervekampanje rulles ut på FN-dagen 24. oktober, og vil vare en måned framover. – Det blir stands, utdeling av løpeseddel med BARNAS KLIMA – VÅRT ANSVAR – og gode samtaler med folk om hva BKA vil og hva vi står for.

BUDSKAPET VÅRT ER ENKELT: Alle som bekymrer seg for klimaendringer på vegne av barn og barnebarn, er velkommen som medlem. Du trenger ikke være besteforelder for å melde deg inn.

Vi ruller ut den røde løperen for nye medlemmer og inviterer dem med i vårt voksende og engasjerte felleskap. Hvert nytt medlem styrker BKA sin stemme overfor folkevalgte og BKAs mulighet til å opplyse folk flest om både virkninger av – og løsninger på klima- og naturkrisen.

I dag dreier det seg ikke minst om å støtte ungdommens globale klimabevegelse. Våre 17 lokallag rundt om i landet gir medlemmene mulighet til å være aktive og stå på stand, skrive i lokalavisen, delta på åpne møter og markeringer – om du ønsker. Men det viktigste er at du er med og gir oss tyngde, slik at vi kan påvirke og bidra til å endre lokal og nasjonal politikk.

BKA ble dannet i 2006 av bekymrede besteforeldre som den gangen ble en gruppe i Framtiden i våre hender. Senere, i 2012, ble den en selvstendig og tverrpolitisk organisasjon som i dag har over 6000 medlemmer landet rundt.

Nå vil vi bli mange, mange flere! Medlemskap som inngås nå og fram til nyttår, gjelder ut året og for hele 2024. Det koster kr. 300 for hovedmedlemmer, og kr. 150 for støttemedlemmer. Bli med oss på et spennende arbeid for en bedre framtid!


Bestill materiell for vervearbeidet her: løpeseddel, brosjyre og annet

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Oddbjørg Langset | 20.10.2023

    Takk for fin løpeseddel og lenka Barna trenger deg! til vår lokale fellesmail til medlemmene – og til våre verve-stands framover!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*