Ærer de unge!

 • EMNER:
 • PUBLISERT:
  lørdag 23. sep 2023
 • AV:
  Redaksjonen
gina gylver thor due
Gina Gylver. Foto: Thor Due, Natur og Ungdom.

Er våre politikere i ferd med å lære en hel generasjon opp til at det ikke nytter å engasjere seg? Det er ett av spørsmåla som blir reist når den kristne TV-kanalen TVL intervjuer Gina Gylver, leder i Natur og Ungdom. Hun har vært aktivist siden hun var 12 år. Lytt til det reflekterte unge mennesket som har så utrolig mye å si oss alle!

Å være ung til sinns er ikke alltid nok. Noen ganger trengs the real thing. Mange av eidsvollsmennene var unge, Christian Magnus Falsen («Grunnlovens far») var 32. Gina Gylver er bare 22, og utfordrer våre forestillinger om «alder og visdom». Hvis det er noe vår tid trenger, så er det ledere som kan rive oss løs fra den konvensjonelle visdom og hjelpe oss å se utfordringene vi står foran – med åpne øyne! «The times they are a’changin» (skrevet av 23 år gamle Bob Dylan) kunne ha stått som overskrift på det tankevekkende intervjuet tidligere biskop Halvor Nordhaug har laget med Gina Gylver. Klikk på bildet for å komme videre til sendinga:


Spre klimavett,
del denne saken!

3 kommentarer

 1. Erik Bøhler | 23.09.2023

  Imponerende intervju med en tøff ung jente. Flott at vi besteforeldre kan alliere oss med slike som henne!

 2. Anita Halvorssen | 23.09.2023

  Gina Gylver er glimrende!

 3. Tone Toft | 29.09.2023

  Jeg heier på Gina Gylver. Hun har virkelig mye å gi til menneskeheten. Et forbilde for alle oss som er opptatt av å overlevere kloden i en friskmeldt tilstand til fremtidens generasjoner.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*