Målet blir nådd!

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    onsdag 9. aug 2023
  • AV:
    Redaksjonen

Er du redd for at vi ikke skal nå 1,5-graders målet? Ingen grunn til bekymring! Såframt vi fortsetter med å pumpe olje i full fart, oppnår vi målet senest i 2030. 2-graders målet klarer vi glatt innen 2050, og i 2100 bikker vi 3 grader. Heia Jonas og Espen, stå på! Hilsen Torbjørn Sund, Nesøya, medlem av Besteforeldrenes klimaaksjon.

Torbjørn Sund med tomgods plukket opp fra grøfta mellom gangvegen og riksvei E136 mellom Dombås og Bjorli.

Torbjørn Sund ‘plykler’; han plukker bokser og plastflasker fra grøfta når han er ute og sykler. – Det er mitt lille bidrag til resirkulering og mindre forsøpling, sier 76-åringen, som er ingeniør av utdanning med doktorgrad på bildeprosessering av røntgenbilder. For øvrig er spesialiteten hans kort-korte avisinnlegg (de skråstilte linjene øverst sto i Klassekampen 8. august). – Jeg er best skriftlig, er for saklig og tenker for seint til å hevde meg i debatter. Men gi meg en time eller to, så får jeg til et par tre linjer som jeg er fornøyd med, sier han, før han hiver seg på sykkelen igjen. Ut å plykle!

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Svein Rognlien | 09.08.2023

    Det ser umulig ut. Vi gir oss ikke.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*