Gjenbruksfest – bilder

gjenbruk messing
Mange bidro til å gjøre Besteforeldrenes arrangement til en fest. Blant dem var Storhaug musikkorps. Foto: Hans Widerøe

«Vi prøver å påvirke og spre kunnskap på en humørfylt måte. Vi tror FNs generalsekretær har rett når han sier at det er kode rød. Så gjelder det å finne måter å jobbe på som kan engasjere og få folk til å finne ut at ‘ok, her kan jeg faktisk gjøre noe’. Det skal knyttes positive assosiasjoner til det å være klimabevisst!» Silvia Kriz, BKA Sør-Rogaland.

Bilder fra den store gjenbruksfesten på torget i Stavanger, lørdag 21. mai. Alle foto: Hans Widerøe, medlem av Besteforeldrenes klimaaksjon:
« av 2 »
Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Linda Rundquist Parr | 24.05.2022

    Vi skjønner av bildene at gjenbruksfestivalen var vellykket. Samarbeid med flere organisasjoner og fokus på hvordan folk kan bidra, gir oppslutning og oppmerksomhet. Hipp, hipp, hurra til Silvia og lokallaget i Sør-Rogaland som har virkelig stått på for å få det til!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*