Går for tregt

krsand 1
Foto: Yngvar Olsen

Besteforeldrene var invitert med og stilte på torget i Kr.sand da NU arrangerte skolestreik fredag. – Fint å se at de unge i gang igjen. De er med god grunn opptatt av at klimaomstillingen går for tregt, jf dagens budskap fra OECD, sier lokallagsleder Yngvar Olsen. I Tromsø var det FIVH og BKA som markerte den globale klimastreik-dagen.

Besteforeldre støttet de unge i Kristiansand. Foto: Yngvar Olsen

Tromsø: Grete Mathiesen fra Besteforeldreaksjonen holdt en perspektivrik og engasjerende appell. Klimastreiken var også markert i Tromsø 25. mars, og vil bli det igjen 20. mai. – Vi protesterer for klimaet, mot oljeutvinning i Barentshavet, og først og fremst Wisting-prosjektet., sier lokallagsleder Ingun Elstad.

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*