Kjør debatt!

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    tirsdag 25. jan 2022
  • AV:
    Redaksjonen
miljødebatt

Den grønne nettavisen Naturpress har denne uka lansert en ny nettside: Miljødebatt.no. Redaktør Kjetil Asmundsson håper og tror det skal det bli et møtested for de mange som mener noe om spørsmål knyttet til natur, miljø og klima. Allerede er det mye spennende å lese der, henta fra debattinnlegg som har stått i nettavisa den senere tid.

– Vi ønsker å samle klima- og miljødebatten på ett sted. Her kan vindkraftmotstandere og -tilhengere møtes, her slipper begge sider av rovdyrdebatten til, og her skal klimadebatten nyanseres, sier Kjetil F. Aasmundsson.

Aasmundsson er redaktør for den grønne dagsavisen Naturpress, som står bak lanseringen av Miljødebatt.no, der han også er redaktør.

– Vi vil blant annet samle folk fra miljøbevegelsen samt deres kritikere, til en redelig debatt. Men ikke bare dem – vi vil høre stemmene til barn og unge, «folk flest», miljølederen, bedriftslederen, politikeren, aktivisten, fageksperten, eller hvem som helst – som har noe på hjertet knyttet til miljø og natur. Behovet for et uavhengig nettsted for all miljødebatt er stort, tror vi, sier Aasmundsson.

– I starten vil det naturlig nok ikke ligge så veldig mange innlegg klare, men det regner vi med endrer seg fort. Vi håper innholdet på siden vil interessere mange, og inspirere dem til selv å skrive. Det er jo da det blir spennende. Og alt innholdet er gratis, må jeg minne om, sier Aasmundsson. Kronikkforfattere og debattanter inviteres til å sende inn innlegg på denne lenka.


Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*