Flere brøl, takk!

Brølet 3
Fra det store brøle-arrangementet 27. august. Brølegeneral Even Nord Rydningen i bakgrunn. Foto: Heidi Dokter

Klimabrøl-general Even Nord Rydningen etterlyser flere brøle-lystne: «Hei alle klimaengasjerte!» skriver han i en e-post. «Etter valget brenner det på dass som aldri før – og NÅ er en gylden mulighet til å påvirke politikk. Norges kommende regjering må kutte utslipp og beskytte intakt natur, i et omfang og tempo som mangler sidestykke.»

Klimabrøl ikke Oljebrøl!

Valgresultatet har skapt tvil om klima- og natursaken vil bli prioritert i tilstrekkelig grad. Men ingen ting er avgjort, minner Even Nord Rydningen oss om (foto t.h. Heidi Dokter).
Det er nå, i forhandlingen om regjeringsplattform, at politikken for de neste, avgjørende fire årene settes. Og det er nettopp i denne forbindelse – AKKURAT NÅ – at vi, sivilsamfunnet, har mest påvirkningskraft.
– La oss vise vår kommende regjering at brede lag av befolkninga står bak dem i å ta modige valg på vegne av oss alle! La oss vise at dette ikke er valget der motstemmene stilnet og Oljebrølet tok over, men der Klimabrølet runget fra nord til sør og fra by til bygd, – når vi aller, aller, aller mest trengte det.

Bli med å nå målet om 100 000 brøl i løpet av september! Vi lager masse PR når vi er i mål. Brølene spilles av kontinuerlig gjennom Brølofonen, som sørger for at vi blir hørt: https://fb.watch/82KezqPcs4/

Vennlig Hilsen
Even Nord Rydningen
Styreleder Foreningen Klimabrølet
www.klimabrolet.no


BRØL OG DEL – en instruksjonsfilm ved Ivar Minken:

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*