Møt oss i Arendal

møt oss

Etter en del om og men og koronatvil har BKA bestemt seg for å delta på Arendalsuka 2021, slik vi har gjort hvert år tidligere. Primus motor er landsstyremedlem Bente Marie Bakke, som skal stå på stand hele uka, sammen med hunden Bruno. – Hun oppfordrer alle som har mulighet for det, om å ta turen til Arendal, om enn bare for én dag.

– Det som gjorde utslaget for meg, var kontakten med Miljøagentene, sier Bente. På grunn av koronaen har de ikke egen stand i Arendal denne gangen. Men jeg har vært i kontakt med styreleder Alvhilde Hedstein, som synes det ville være veldig fint om Besteforeldrene er der, slik at lokale Miljøagenter kan få stå litt sammen med oss. Vi er jo en uslåelig kombinasjon!

– Jeg er gammel politiker, og vet at det nytter. Ikke på kort sikt, kanskje, men sett over tid har det faktisk skjedd vesentlige endringer i opinionen. Selvfølgelig er det skuffende at en klimafornekter-type som Trygve Slagsvold Vedum seiler opp slik han har gjort. Men det er seks uker igjen til valget, og fortsatt kan mye skje.

– På politikkfesitivalen i Arendal gjelder det å være synlige og tydelige. Og dette er jo vi i BKA ganske flinke til. Vi har gode løpesedler og plakater – og hatter og plakatvester. Flere har sagt at de vil vandre rundt i byen med disse vestene og komme i kontakt med folk på den måten. Andre vil sikkert helst holde seg ved standen vår. Uansett er det plass til alle og bruk for alle som vil gjøre en innsats! Kom som du er – og ta gjerne kontakt med meg på forhånd, på e-post eller telefon. <bentembakke@gmail.com> tlf 412 74 720

Arendalsuka 16–20 august 2021: Se programmet og finn ulike temaer


Åpning Arendalsuka 2019. – Besteforeldrene stjal showet, skrev Agderposten. Foto: Svein Rognlien

På Arendalsuka 2018: «ALLE BARN SKAL ARVE JORDA» Tekst: Ola Dimmen. Mel: Ludwig van Beethoven.

Arendalsuka 2014: Humør og pågangsmot må til skal man stå på stand. Særlig slik det var dette året, med mye regn.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*