Julehilsen fra fjorden

vinterbading 2

Her er en gjeng flunkende nye og spreke medlemmer! – forteller Ivar Castberg som har tatt bildet fra Hvervenbukta, der damegjengen bader hver uke – og verver medlemmer til Besteforeldrenes klimaaksjon. Av de 11 bestemødrene som var med 22. desember var én medlem fra før, fire andre har meldt seg inn, og resten bedyrer at de skal!

– Det som er det fine, forteller Ivar, er at denne gjengen har vokst seg dobbelt så stor under korona-nedstengningen, og har blitt en sammensveiset helårsbadegjeng. – Det har stor smitteeffekt, det er jeg sikker på, så de blir nok flere, og det blir vår medlemsskare som følge av det. Skikkelige pådrivere, både for folkehelsa og Besteforeldrenes klimaaksjon!

God Jul og Godt Nytt år!

Hvervenbukta 22.12. 6 grader i vannet.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*