Avis på naturens side

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    mandag 28. des 2020
  • AV:
    Redaksjonen
bilde med naturpress

Er du klar over at Norge har en grønn dagsavis, dedikert til klima og miljø? Hvis ikke, er det på tide å ta en titt på Naturpress. Den er uavhengig, uten tilknytning til noen organisasjon, og oppdateres hver dag med flere nyhetssaker, gjerne i en kjapp og kortfattet stil. Men du kan også finne lengre saker, reportasjer, featurestoff og kommentarartikler der.

Oppdatert med Naturpress
Redaktør Kjetil Aasmundsson er gammel pressemann med bakgrunn fra fagpresse og dagspresse. Han forteller at Naturpress kom i gang etter at han i flere år hadde gått med tanken om at det var en ledig plass i det norske medielandskapet. – Selv om det var ulike nettsteder med miljøtematikk, fantes det ingen uavhengig grønn nettavis med en allmenn profil og en dagsavisprofil.

– Dette var idéen. Bak det igjen ligger at jeg i mesteparten av mitt voksne liv har vært miljøengasjert, og selvsagt – at jeg i likhet med mange andre ser med dyp uro på utviklingen for klimaet. Jeg er bestefar, jeg også.

– Nå har vi vært i sving i snart fire år, og jeg føler vi har kommet et godt stykke på vei. I dag er Naturpress kjent av mange, det merker vi godt når vi ringer og snakker med folk – både private og folk i organisasjoner og næringsliv. Fra i høst har vi vært opptatt som medlem i Fagpressen, og det er fint å kjenne på at vi oppfyller kriteriene som stilles til å være et seriøst og uavhengig presseorgan.

Tilbud til BKA-medlemmer
– Vi er fortsatt små, det skal innrømmes, – og vi er avhengige av at flere av leserne våre velger å bli vanlig betalende abonnenter. Bare da vil vi klare å utvikle oss videre. Det koster å lage avis, og det er masse arbeid! Utfordringen er å få folk til å akseptere at det tar litt tid å få ting på plass. Vi må først ha en økonomi i bånn, kan vi ansette journalister, sier redaktør Kjetil Aasmundsson.

Han håper på drahjelp av mange nye abonnenter i tiden framover, og ønsker å tilby Besteforeldreaksjonen en organisasjonsrabatt. – Ordinær abonnementspris blir nå satt til 89 kroner pr måned, eller 990 kroner for ett år. Medlemmer i BKA får 50 % rabatt på dette igjen, dersom de tegner seg for et årsabonnement. Gjelder for nye abonnenter og første år, og ved kjøp før 1. februar 2021. Rabatten fås ved å bruke rabattkoden BKA50 når man er i bestillingsskjemaet.

Redaktør i Naturpress, Kjetil Aasmundsson.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*