– En seier for oss alle!

 • EMNER:
 • PUBLISERT:
  lørdag 7. nov 2020
 • AV:
  Redaksjonen
st selfie

I en spontan videohilsen lørdag kveld uttrykker Steinar W Christiansen lettelse og glede over utfallet av det amerikanske presidentvalget. – Hei, nå må jeg få lov å gratulere alle våre medlemmer! Med dette er USA tilbake i Paris-avtalen. Det er avgjørende viktig for både mennesker og planeten. Som det varmer å se alle de unge flotte amerikanerne som nå forventer en ny klimapolitisk kurs for landet!

Spre klimavett,
del denne saken!

5 kommentarer

 1. Bjørghild des Bouvrie | 07.11.2020

  JAAA! HURRA! HURRA! HURRA! FOR DEMOKRATENES SEIER I STATENE IDAG!!!

 2. Normann Natland | 07.11.2020

  Håpet er kommet tilbake, en tro om at USA og den nye presidenten bringer USA tilbake på sporet mot en bedre framtid for klima og alles barnebarn.

 3. Pingback: Skal inn i Parisavtalen igjen: Joe Biden som USAs nye president vekker håp for klima og miljø | Naturpress

 4. Linda Rundquist Parr | 08.11.2020

  Ja, denne seieren for demokrati og fornuft må feires. Jeg har akkurat hørt på Bidens imponerende seierstale. Han snakker mye om forsoning, om å være President for alle og ikke minst om å takle de store utfordringene verden står overfor der både pandemien og klima står høyt på dagsorden. Det amerikanske flagget kan heises i dag med stolthet for første gang på lenge.

 5. Gunnar A Kajander | 12.11.2020

  Ja, man trakk virkelig et lettelsens sukk. Nå får vi sette vårt håp til at Biden og Harris kan samle nasjonen så godt det går, og at Kamala Harris tar over om fire år og fortsetter ta USA i rett retning. Men USA er en nasjon i dyp krise og veien fram kan bli lang og opprivende. Så har de en avgående president som virker rigge for et statskupp, koronaen som sprer seg med stormfart og et splittet folk. Kloden og menneskeheten har store utfordringer som ligger på kø og behøver mer enn noen gang i moderne tid demokratiske ledere av den høyere skole. Vi har ikke flust av dem, dessverre. Hva er feil på oss?

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*