Viktigste på Haugalandet

ståle liv
Ståle Pedersen og Liv Samuelsberg. Foto: Monica Thorsen / Radio102

Det blir klimakonferanse i Haugesund, forteller lokale Radio102, som har intervjuet Liv Samuesberg og Ståle Pedersen fra Besteforeldrenes klimaaksjon. Tre dager i neste uke inviteres det til foredrag, samtaler og debatt. Festivalen er et samarbeid mellom Naturvernforbundet, FIVH, World Saving Hustle, Forandringshuset, biblioteket, Besteforeldrene og Miljøagentene på Haugalandet.

Festivalen ble arrangert for første gang i fjor. – Vi håper at det skal føre til at folk blir litt mer engasjerte, litt mindre likegyldige og endrer litt holdninger i forhold til fremtiden. Jeg har mange ganger sagt at dette må være den viktigste festivalen på Haugalandet, eller hvor det er, for dette er en festival om fremtiden. Om kloden og om de som kommer etter oss, våre barn og barnebarn. Viktigere kan det ikke være, synes vi, sier Ståle Pedersen i Besteforeldrenes klimaaksjon til Radio102.

Hør intervjuet med Liv Samuelsberg og Ståle Pedersen:

Festivalen åpner med foredrag med professor Dag Jørund Lønning på Høgskolen på Vestlandet mandag. Onsdag flytter festivalen inn på Haugesund folkebibliotek utover ettermiddagen og kvelden med foredrag, debatter og samtaler. Lørdag inviteres det til barne- og familiedag på Forandringshuset.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*