En seier!

 • EMNER:
 • PUBLISERT:
  tirsdag 10. sep 2019
 • AV:
  Redaksjonen
steinar 2

Valget forskyver tyngdepunktet i norsk politikk. Ikke minst i hovedstaden er det tydelig at velgerne ønsker en enda mer offensiv miljøsatsing. – Jeg ser valgresultatet som en stor og gledelig seier for klimasaken, sier leder i Besteforeldrenes klimaaksjon, Steinar Winther Christensen. De partiene som har prioritert dette som valgets viktige sak har opplevd en til dels formidabel fremgang.

– Ikke minst har de unge velgerne stemt klimavennlig over hele landet. Tilbakegangen for de to store styringspartier lar seg forklare med manglende og utydelig klimafokus.  Disse partier vil nå måtte gå i seg selv før de drukner helt i klimabølgen. Jeg ser allerede i Vårt Land i dag at Bondevikene mener KrF må vektlegge klima og miljø sterkere. Dette lover godt for klimasaken frem mot stortingsvalget og Besteforeldreaksjonen hovedkrav om stans i tildeling av nye letelisenser etter olje/gass og en rask utfasing av vår ødeleggende fossilindustri. Vi er på rett vei inn i en ny klimapolitisk tid!

Foto: Anine Dedekam Moldskred

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

 1. GRO NYLANDER | 10.09.2019

  HURRA! «VÅR» KAMP ER KRONET MED SEIER!» FOR DET HAR JO VIRKELIG VÆRT VÅR KAMP OGSÅ. GJENNOM ALT PÅVIRKNINGSARBEIDET RETTET MOT POLITIKERE, VIA MEDIA, FOR BOMRING, M.M.M.M.M. LA DERE MERKE TIL AT LAN MARIE NEVNTE «BESTEFORELDRENE» I SIN TALE PÅ VALGVAKEN?

  DETTE ER JO BARE EN DEL-SEIER, MEN DEN GIR HÅP OG NYE KREFTER TIL Å FORTSETTE. TIPPER AT MANGE AV OSS STEMTE FOR DE UNGE!

  GLEDER MED TIL Å TREFFE FLEST MULIG AV DERE PÅ LANDSMØTET SNART.
  BESTE HILSEN GRO

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*