På beina for framtida

Beintøft.jpg (content)

Miljøagentene mobiliserer nå til kampanjen «Beintøft 2019». Det er Norges største gå-til-skolen-aksjon, og starter 2 september. I år har de som mål om å få med 2500 klasser og 55 000 elever. De ønsker å vise at det er mulig å gjøre en forskjell gjennom å påvirke politikere, og ved selv å ta bærekraftig valg. «Vi går fordi vi vil dele et sterkt budskap med dem som bestemmer», sier de unge aktivistene.

Alle kan gjøre noe
Slagordet for årets Beintøft-aksjon er «Gå sammen for framtida!». Den siste tida har barn og unge over hele verden samlet seg rundt et felles mål, – å få politikerne til å forstå at de må tenke bærekraftig når de tar beslutninger, og kreve at de gjør endringer som sikrer en grønn og bedre framtid. Miljøagentene ønsker å vise at alle kan gjøre noe med klimaendringene. Gjennom Beintøft ønsker de også å oppfordre til økt fysisk aktivitet blant barn og å skape tryggere skoleveier for elever rundt om i hele landet.

https://www.youtube.com/watch?v=Xur-fdYeuP0

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

 1. Bjørghild des Bouvrie | 21.08.2019

  Så flott!!!
  Lykke til, dere beintøffinger med denne aksjonen for helse og klima!
  Må det bli ma-a-a-a-ange politikere som hører og ser på dere!
  Og som forstår hva deres alvorlige oppgave er.

  Bjørghild des Bouvrie
  mormor til to skolejenter

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*