På’n igjen i Molde

Klimafestival 2

Klimaproblemene løses ikke bare av eksperter og politikere. Bred folkelig deltaking er avgjørende. Det er tanken bak Klimafestivalen § 112 som nå i januar arrangeres for femte gangen, med et mylder av store og små arrangementer rundt om i landet. Et sted som også i år imponerer er Molde, der mange organisasjoner og enkeltpersoner er med og bidrar til et svært allsidig program.

Grønn dugnad
En krumtapp i klimafestivalarbeidet i Molde er tidligere lærer Oddbjørg Langset fra Besteforeldrenes klimaaksjon. For tredje år på rad er hun klar til å ønske miljøopptatte moldensere velkommen med i dugnaden for en grønnere framtid. – Det er både gøy og veldig arbeidskrevende, sier hun. Vi kan sikkert bli bedre på organisering. Men vi tar det igjen på entusiasme og innsatsvilje fra mange. Vi prøver å inkludere og få med oss alle som er opptatt av miljø og klima og grønne løsninger. Og da blir programmet sånn som du ser her, fra et stort oppslag i Budstikka her om dagen:

 

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. elisabeth tveter briseid | 03.01.2019

    Spennende program, Oddbjørg og dere andre i Molde!
    Klimafestivalen §112 har potensiale til å nå vidt ut. Lykke til!

  2. Finn Bjørnar | 05.01.2019

    Bravo, Molde!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*