En julehilsen fra landsstyret

god jul støwer
Illustrasjon: Idar Støwer, Besteforeldrenes klimaaksjon i Trondheim.

Kjære medlem av Besteforeldrenes klimaaksjon
– Vi i landsstyret ønsker å sende deg en optimistisk julehilsen og takke for at du støtter vår tids alvorligste sak. Vår generasjon har et særlig klima-ansvar for alle barn og barnebarn og for en fremtid som faktisk avgjøres nå! Derfor er ditt medlemskap så viktig i klimakampen. Vi vet vi sammen kan bidra!

BKA er i vekst, men vi må bli mange flere slik at vi i større grad kan påvirke regjeringens alt for svake klimapolitikk. Vi er i dag 2150 medlemmer. Hva vi står for fremgår av erklæringen “Hva vil vi” og som nå ligger på vår hjemmeside.

Det blir stadig tydeligere at klimatrusselen er det viktigste vi kan jobbe med. Noe alvorlig skjer med kloden vår og vi ser dette også i Norge (bl.a. sommerens hetebølge, jordras, ekstremvær og snøen som forsvinner).

BKA blir lagt merke til! Vi er bl.a. i møter på Stortinget, vi kontakter nå alle kommuners partilag med forslag til en konkret klimaplan før kommunevalget, vi er i media med avisinnlegg, reportasjer og diverse innslag på TV og i radio og vi sender høringsuttalelser til Regjeringen om Oljefondet og klima.

Men vi trenger også nye medlemmer for å styrke vår organisasjon og økonomi. Vår nye brosjyre er blitt godt mottatt, og er nyttig i vervingen. Den ligger på vår hjemmeside, men gi beskjed så sender vi deg det antall du ønsker.

Økonomien vår er brukbar (alle jobber gratis), men vi har vanlige utgifter til arrangementer lokalt, reiser, brosjyrer etc. Vi har ingen offentlig støtte. BKA har fått noen gaver, også testamentariske, noe vi er veldig takknemlige for. Vi håper i år på noen julegaver (konto 1254 05 80535).

BKAs lokallag er vår ryggrad. I 2019 blir lokallags-samlingen 23. mars i Oslo. Ta gjerne kontakt (se hjemmesiden) om du ikke har et lokallag, eller hvis du trenger luer, roll-ups, hjelp til innlegg i lokalavisa osv.

Landsstyret i BKA ønsker deg et godt nytt år i 2019, med best mulig helse og nok energi og humør til både å yte og nyte!

Beste hilsen BKAs landsstyre

Steinar Winther Christensen, Oslo (leder)
Finn Bjørnar Lund, Oslo og Gro Nylander, Høvik (nestledere)
Chrisitian Holst, Røyken (regnskapsansvarlig)
Bjørghild de Bouvrie, Fusa (organisasjonssekretær)
Brita Helleborg, Porsgrunn, Gunnar Kvåle, Os
Nina Weidemann, Trondheim, Kåre Eie, Kristiansand

 

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Ulrich Abildgaard | 20.12.2018

    Takk for informasjon.
    Saken er kjempeviktig. Kun tre politiske partier (SV, MDG, Rødt) tar den alvorlig nok.
    Velgere / medlemmer av Høyre og AP.har utfordringer.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*