Broen-konferanser på TV

Broen_til_framtiden_2017_01
Over 500 aktivister møtes hvert år på Folkets Hus i Oslo. Her fra Broen-konferansen 2017.

Besteforeldreaksjonen arbeider i «Broen til framtiden» sammen med miljøbevegelse, fagbevegelse og kirken for å skape 100 000 nye klimajobber i Norge. Nå er de fire store «Broen»-konferansene (2014-17) blitt til en TV-serie på Kunnskapskanalen, NRK2. Første program sendes lørdag 10. februar kl 18.05. En fin mulighet for alle klimaengasjerte. Og en påminning til dem som ennå ikke har gjort det, om å melde seg på til årets konferanse 9. mars.

Landets toppolitikere har være representert på konferansene. Samtidig har det kommet klimaløsninger nedenfra, fra bydelen Landås i Bergen til fagforeningene i Tyssedal, og på Kværner Værdal, fra Brage Menighet i Drammen til kystfiskeropprøret i Mehamn og Hammerfest. Er det mulig å få folkelig, demokratisk kontroll over noe så uregjerlig som klimakrisen? spøres det i fire NRK-programmer.

Broen til framtiden-alliansen:
Fagforbundet, NTL – Norsk Tjenestemannslag, EL og IT Forbundet Norge, LO i Oslo, Naturvernforbundet, Framtiden i våre hender, Greenpeace Norge, Den norske kirke, Concerned Scientists Norway, Natur og Ungdom, Besteforeldrenes klimaaksjon, Klimavalgalliansen, For velferdsstaten, Naturviterne

Rapporten «100 000 klimajobber» har vist at et grønt skifte er gjennomførbart, med mindre samfunnsøkonomiske utfordringer enn det som ofte forespeiles. På konferansen 2018 får du et nærmere innblikk i framtidens arbeidsplasser, og vi kan love deg både faglig og spirituelt påfyll til å fortsette klimakampen. Bakteppet for konferansen er Broen til framtidens konkrete krav: en politisk styrt omstilling som skaper 100 000 klimajobber – og gir rom for å bremse oljeutvinninga.

Konferansen er gratis, og det blir enkel servering.

Program og påmelding: http://broentilframtiden.com/broen-til-framtiden-2018

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*