Hva skal jeg gi til jul…?

bjørgild gavekort
På verandaen i Fusa, ved vakre Bjørnafjorden. Bjørghild med årets julegave, gavekort for medlemskap i BKA 2020-2021.

Gi et medlemskap i Besteforeldreaksjonen! Den perfekte julegave til venner og bekjente som har «alt», sier Bjørghild des Bouvrie. Hun er organisasjonssekretær og sørger for at gavebrevet kommer fram i tide. – I det siste har vi hatt en betydelig medlemsvekst, forteller hun. Men vi må bli enda mange flere hvis vi skal få større innflytelse i opinionen, og politikerne til å ta de grep som må til for at verdens barn og våre etterkommere skal ha en trygg framtid!

Medlemskapet koster kr 300 per år. Du betaler for første året. Neste år får mottakeren et kontingentkrav og kan velge å fortsette som medlem.

Kontonummer til Besteforeldrenes klimaaksjon: 1254.05.80535, Pb 10, 5648 Fusa. Skriv «Gave til (navn)» i meldingsfeltet. Så snart vi har mottatt gavekontingenten og ferdig utfylt skjema, sender vi med e-post et GAVEBREV til deg som du selv kan skrive ut og sende eller overrekke til den som skal bli medlem.

Har du spørsmål, send en e-post til post@besteforeldreaksjonen.no
Du kan også ringe til Bjørghild: tlf 486 04 216

  Gaven sendes til:

  Hovedmedlem eller støttemedlem?

  Navn:

  Adresse:

  Postnummer og sted:

  Telefon:

  E-post:

  Giver:

  Navn:

  E-post:


  Ved å sende inn dette skjema aksepterer du at vi kan lagre og bruke din kontaktinformasjon med formål om å kommunisere med deg i tråd med vår gjeldende Personvernerklæring

  Om Besteforeldrenes klimaaksjon:
  Besteforeldrenes klimaaksjon (BKA) er en tverrpolitisk organisasjon som vil motvirke menneskeskapt global oppvarming. BKA ser global oppvarming som en etisk utfordring og som et spørsmål om rettferdighet mellom generasjonene og solidaritet i verden.

  BKA vil bruke sin generasjons erfaringer til kritisk ettertanke. Alvoret ved klimaproblemene gjør det nødvendig med gjennomgripende endringer i samfunn og levemåte. En politikk som forutsetter materiell forbruksvekst i rike land, er uansvarlig.

  BKA vil bruke kritiske innspill og folkelig aksjonering for å øke presset på politikere, samfunnsaktører og allmennheten til nødvendig handling. Det trengs en offensiv bruk av politiske, økonomiske og juridiske virkemidler. Grunnlovens §112 (miljøparagrafen) skal være rettesnor i dette arbeidet.

   

   

  Spre klimavett,
  del denne saken!

  1 kommentar

  1. Finn Bjørnar Lund | 04.12.2017

   Takk for fint initiativ, Bjørghild!

  Skriv din kommentar her

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

  Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *