Støtte til Klimasøksmål Arktis

Klimasøksmål ArktisSju miljøorganisasjoner har sendt ut en pressemelding der de understreker sin støtte til søksmålet som er reist mot den norske stat for brudd på Grunnlovens § 112. De har behov for å korrigere et inntrykk som er skapt gjennom media, blant annet i NRK, om at Greenpeace og Natur og Ungdom ikke har slik støtte. Dette er feil, heter det i pressmeldinga. «Vi er svært positive til søksmålet som vi støtter på ulike måter. Vi har håp om og forventninger til at dette viktige søksmålet vinner fram.» Med hilsen fra: Besteforeldrenes klimaaksjon, Naturvernforbundet, Norsk klimanettverk, Sabima, Spire, Utviklingsfondet og WWF.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*