Dugnad for klimaet – på lørdag braker det løs

Klimafestivalen 2016

Melding fra Heidi Helgestad, generalsekretær i Norsk klimanettverk:
Kjære klimavenn
Nå skjer det som vi i Norsk klimanettverk har arbeidet for og gledet oss til i hele 2015! Vi er mange som bryr oss om klimasaken, og  i dagene lørdag 16. januar til søndag 24. slår vi oss sammen så det braker! Vi ønsker å skape fellesskap mellom dem som allerede er engasjerte, og å få mange flere til å ta et aktivt klimastandpunkt. Det gjør vi gjennom teaterforestillinger, dans, gudstjenester, kunstutstillinger, standup-show, konserter, matkurs, foredrag og debatter. Vi håper du blir med!

Klimasaken er folkets sak!
Klimafestivalen er en markering som tydelig skal vise folks klimaengasjement med en bred, kraftfull og kreativ mobilisering. Det samlende fokuset er Grunnlovens § 112, som sier at Norges befolkning har rett på et sunt miljø, og at naturens ressurser bevares for etterslekten. Vårt budskap er at klimasaken er folkets anliggende! Vi kan ikke overlate den til politikerne og ekspertene alene. Å oppfylle målene fra klimaavtalen i Paris krever økt folkelig engasjement i alle land.

Over 100 arrangementer
Klimafestivalen § 112 viser at engasjementet finnes – og brer om seg. Musikere, skuespillere, forfattere, komikere, jurister og studenter stiller opp i en stor dugnad for klimaet – side om side med skoler og akademia, hvermansen, ulike trossamfunn, sykkelentusiaster, besteforeldreaktivister og miljøorganisasjoner for å skape norgeshistoriens største folkefest for klimasaken!

Noen av tingene som skjer i Oslo:

Se alt som skjer i Bergen her!
Se alt som skjer i Drammen her!
Se alt som skjer i Oslo her!
Se alt som skjer andre steder i Norge!

Gjør en viktig innsats for klimasaken!
Vi trenger massiv hjelp til å få spredt dette! Vi ønsker oss mange tusen likes på facebook – hjelp oss å få det ved å spre til dine kontakter. Følg oss på Facebook her! Del alt du kan på #klimafestivalen112. Bruk #Klimafestivalen112  for å spre ordet!

Vi sees på festival! 
Med vennlig hilsen
Heidi Helgestad
Norsk klimanettverk
http://klimafestivalen112.no

klimafestival med støvel

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*