Klimaforsker snakker ut

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    tirsdag 17. nov 2015
  • AV:
    Redaksjonen

HelgeDrange-3-zoomUniversitetet i Bergen teller ned til klimatoppmøtet i Paris, og vil hver uke framover lage et innslag med noen av sine forskere, der de snakker om klimakrisen og hva de forventer seg av Paris-møtet. Først ute er den frittalende professoren Helge Drange. – Retorikken hos våre politikere er det ikke noe å si på, men jeg klarer ikke å få tak på hva de egentlig vil. Ser vi på planene som foreligger, er det ganske åpenbart at tingene ikke henger ihop, sier han. Men han kritiserer også forskningsinstitusjonene og vitenskapsakademiet, som han mener ikke har tatt innover seg hvilken eksistensiell trussel menneskeheten står overfor. Hør intervjuet med Drange HER.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*