God interesse for klimatoget til Paris

tog parisTorsdag 3. desember går et eget klimatog mot Paris, med plass for alle som vil være med og demonstrere folkets krav om en effektiv og rettferdig klimaavtale for verden. Over 60 er allerede påmeldt, unge og eldre, og det kommer nye til hver dag, forteller Linda Parr i arrangementskomiteen. Naturvernforbundet er en aktiv medarrangør, og med deres mange medlemmer regner jeg med at vi blir en heidundrende gjeng som tøffer ut fra Oslo S den 3. desember. Vi har tenkt å gjøre oss godt bemerket hele veien, bare så det er sagt! Første etappe til Gøteborg er generøst sponset av NSB. Derfra går turen videre med metanoldrevet ferje til Kiel og tog videre.

Linda Parr3En folkelig begivenhet
Det skal merkes når folket slår i bordet og krever resultater, sier Linda Parr. I tillegg til å legge til rette for en mest mulig klimavennlig reise til Paris for aktivister som ønsker å være tilstede i byen under forhandlingene, har det vært viktig å sørge for ulike politiske markeringer og et hyggelig fellesskap underveis. Vi ønsker at reisen skal være en begivenhet i seg selv der klimaaktivister kan møte likesinnede, både under reisen og i Paris. Vi ønsker også å vise at togreise til Europa er et godt alternativ til flyreise.

Aktivistreisen er organisert av Besteforeldrenes klimaaksjon og andre organisasjoner tilknyttet Klimavalgalliansen. Vi kommer til Paris om kvelden 4. desember, der Coalition Climate er behjelpelig med overnatting i ulike prisklasser. Alle som vil sikre seg plass må melde fra så snart som mulig. Linda Parr understreker at reisen er åpen for alle klimaengasjerte. I tilfelle det skulle bli overbooking vil likevel medlemmer tilsluttet organisasjoner i Klimavalgalliansen bli prioritert.

For å reservere plass på NSB sitt tog fra Oslo til Gøteborg, sender du en epost til klimatog(at)gmail.com (merk: «(at)» må erstattes med @ ved kopiering og innliming i epostens til-felt). Skriv «Påmelding Oslo-Gøteborg» i emnefeltet. Legg inn i eposten: Navn, adresse, om du er i følge med flere og eventuelt hvilken organisasjon du tilhører.

Hvis det er noe du lurer på, kan du også kontakte:
Linda Parr: tlf 456 65 780; e-post famparr@online.no
Finn Bjørnar Lund: tlf 414 59 373; e-post finnbjornar@gmail.com

MER INFORMASJON HER: https://www.besteforeldreaksjonen.no/?p=22681

action climate

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*