Til Paris med viktig budskap

nrk radio3. desember forlater klimatoget Oslo S i retning Gøteborg og videre til Paris. Der skal besteforeldreaktivister og andre klimaengasjerte demonstrere folkets krav om en rettferdig klimapolitikk, fortalte Linda Parr og Finn Bjørnar Lund til en halv million lyttere på NRK P1+ torsdag 10. sept. Før de ble avløst av Yves Montands mer smektende toner, rakk de i løpet av noen hektiske minutter å si vesentlige ting både om klimapolitikk og Besteforeldreaksjonen. Programlederne gjorde som vanlig sitt beste for å legge det hele trygt i underholdningsleiet, men lyktes ikke helt mot to besteforeldre med mye på hjertet … Hør innslaget her.

Linda Parr 3Klimapolitisk Paris-reise
Det er fortsatt plass for dem som vil være med og demonstrere folkets krav om en effektiv og rettferdig klimaavtale for verden. Rundt 100 er så langt påmeldt, unge og eldre, og det kommer nye til hver dag. Vi skal bli en heidundrende gjeng som tøffer ut fra Oslo S den 3. desember, lover Linda og Finn Bjørnar.

– Vi har tenkt å gjøre oss godt bemerket hele veien, bare så det er sagt! Første etappe til Gøteborg er generøst sponset av NSB. Derfra går turen videre med metanoldrevet ferje til Kiel og tog videre. I tillegg til å legge til rette for en mest mulig klimavennlig reise for aktivister som ønsker å være tilstede i byen under finn bjørnar barskforhandlingene, har det vært viktig å sørge for ulike politiske markeringer og et hyggelig fellesskap underveis. Vi ønsker at reisen skal være en begivenhet i seg selv der klimaaktivister kan møte likesinnede, både under reisen og i Paris. Det skal merkes når folket slår i bordet og krever resultater.

Alle som er interessert, kan ta direkte kontakt med:
Linda Parr: tlf 456 65 780; e-post famparr@online.no
Finn Bjørnar Lund: tlf 414 59 373; e-post finnbjornar@gmail.com

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*