Fra ord til handling: se og hør foredrag og debatter

graverHva slags rettigheter for folket og plikter for myndighetene følger av Grunnlovens § 112, paragrafen som skal beskytte miljøet og naturens produksjonsevne – også for kommende generasjoner? Dette var tema for den populærvitenskapelige konferansen «Fra ord til handling», ved Universitetet i Oslo 15. mai. Alle foredrag, innlegg og debatter er nå lagt ut, med mulighet for å velge ut de delene av konferansen man ønsker å høre på. I sin velkomsttale til de 130 deltakerne sa dekan ved juridisk fakultet, Hans Petter Graver at paragrafen er Grunnlovens viktigste: Uten at miljøet er sikret, kan de andre rettighetene bli lite verd.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Ola Dimmen | 30.05.2014

    Hurra for dette! Veldig mykje flott info og viktige innspel! Og ikkje minst: Tungvektarar innan mange fagfelt står fram og talar makta (regjeringa og fossilindustrien) midt imot.
    No gjeld det å halde oppe det folkelege trykket frå besteforeldre og andre engasjerte, stå på!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*