Vil ikke at jorden skal dø

BenjaminNi år gamle Benjamin Rørstadbotten har skrevet brev til politikerne og bedt dem slutte med oljeboring. Byrådslederen har kalt ham inn til møte, og han har også fått svar fra statssekretær Julie Brodtkorb, som forklarer at de ikke vil åpne for oljevirksomhet utenfor Lofoten i perioden 2013-2017, eller ved Jan Mayen og iskanten. Det var litt vanskelig å forstå hva som sto i e-posten fra henne, og han ble litt irritert da han leste den. – Hun skriver ikke at de har tenkt til å slutte. Moren hans var i tvil om hun skulle la sønnen ta engasjementet sitt til øverste hold. Men dette er noe han virkelig brenner for, og barn har jo rett til å bli hørt, sier hun. Les mer i Bergens Tidende. 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*