Hva skal jeg gi til jul …?

gi julegave
Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon. Vi arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe.

Besteforeldre og foreldre, tanter og onkler har nå mulighet for å gi ungene en julegave med mening: Medlemskap i Miljøagentene, barnas egen miljøorganisasjon. En gave som gjør barn stolte og glade, og følelsen av å være med på noe viktig. «Vi verken støtter eller er støttet av noe spesielt politisk parti, men prøver å få alle de politiske partiene til å bli enda flinkere til å ta vare på jorda. Vi favoriserer heller ingen livssyn eller religion, men synes alle skal bli flinkere til å respektere hverandres tro og livssyn.» Registrerer du gavemedlemsskapet før 13. desember, rekker Miljøagentene å sende velkomstpakke med medlemsblad til barnet før jul.

Retten til en trygg framtid

Miljøagentene jobber for et renere miljø og en tryggere framtid, sier de på nettsidene side.– Vi oppfordrer alle miljøagenter til å oppdage vår fantastiske natur, og å utforske sammenhengen mellom menneskene og naturen

Barnas stemmer er viktig!

12. mars 2013: Miljøagent Runa K. Fiske og Mette Newth fra Besteforeldreaksjonen med felles bekymringsbrev til de folkevalgte.

12. mars 2013: Miljøagent Runa K. Fiske og Mette Newth fra Besteforeldreaksjonen med felles bekymringsbrev til de folkevalgte.

Barna er fremtiden. Derfor mener vi at det er spesielt viktig at de voksne lytter til dem.

Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at alle skal bli flinkere til å ta vare på jordkloden vår.

Alle miljøagenter har rett til å si ifra.

La barnas optimisme spre seg

Noe av det barn er best til er å være optimister. De gir ikke opp, men ser alltid nye løsninger istedenfor å fokusere på problemer. Besteforeldreaksjonen har hatt flere arrangementer sammen med Miljøagentene. I 2014, som er jubileumsåret for Grunnloven vår, skal vi sammen lære mer og og sette fokus på miljøparagrafen 110b:

Enhver har Ret til et Milieu som sikrer Sundhed og til en Natur hvis produktionsævne og Mangfold bevares. Naturens Ressourcer skulle disponeres ud fra en langsigtig og alsidig Betragtning, der ivaretager denne Ret ogsaa for Efterslægten.

Vi kan gjøre noe med klimaendringene, og vi kan alltid bli flinkere til å ta vare på den store gave som naturen!

 

Spre klimavett,
del denne saken!