Hedersrose til hedersmann

Siden oppstarten i 2006 har Otto Martens (84) vært aktiv i Besteforeldreaksjonen, i Trondheim og på landsbasis. Han har skrevet i avisene, holdt appeller og deltatt på talløse politiske møter. Adresseavisen har for dette hedret ham med sin «hedersrose» og et helsides oppslag. – Alt som kan bidra til at klimasaken kommer fram i media er bra, sier han. Men politikerne er han lite fornøyd med. – De sier «Ja, det dere gjør er bra» og dill og dall, og så skjer det ingenting. At det er for sent å gjøre noe, vil han likevel ikke høre snakk om – Det er en menneskelig sak. Og mennesker flest har omløp i hodet. Mennesker har begynt å tenke annerledes mange ganger før.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*