Musikk for fremtiden

BGrimstad CD
Birgitte Grimstads dobbel-CD, med vakkert cover og teksthefte ble utgitt i 2011. Nå lages en ny utgave av Grappa musikkforlag.

Besteforeldreaksjonen har fått med seg Birgitte Grimstad, en av våre fremste visesangere siden 1960-tallet, i studio for å lage dobbeltskiven «Vi må bli gode mot menneskenes jord». Tittelen avspeiler en dyp bekymring for hvilke livsvilkår de kommende generasjoner vil få på kloden vår. Albumet består av to CD-er; en til de store, og en til de små. På spillelisten finner vi bl.a. klassikerne «Gubben og Gamla» og Nordahl Griegs «Til ungdommen».

Musiker og visesanger Birgitte Grimstad har ved flere anledninger opptrådd på Besteforeldrenes klimaaksjon sine arrangementer. – Jeg er veldig opptatt av klima og synes det blir gjort altfor lite på klimafronten. Da besteforeldrenes klimaaksjon spurte om jeg ville bli med på dette prosjektet tenkte jeg at det var en fin måte å bidra på, sier hun. Albumet kan kjøpes fra og med uke 49 på Platekompaniet, Musikkoperatorene og CDON Overskuddet av salget vil gå til Besteforeldrenes klimaaksjon.
Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Pingback: Grønn familie-festival på Nesodden | Besteforeldrenes Klimaaksjon

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*