Bli med på BKAs landsmøte 2017!

 • EMNER:
 • PUBLISERT:
  lørdag 29. mai 2010
 • AV:
  Ivan George Chetwynd
haraldsheim-flyfoto-02
Haraldsheim vandrerhjem ligger på Grefsen i Oslo.

Når? 23.-24. september.

Hvor? Haraldsheimen, Oslo (foto)

Hvorfor? Vi trenger å møtes, vi som brenner for å overlate en levelig planet til kommende generasjoner.

Program: lørdag 23. september kl.11:00 Åpning. Etter lunsj: BKAs årsmøte.
søndag 24. september kl 10-14 (medlunsj): Fagdag, meg aktuelle innlegg og samtale.
(Se detaljer lenger ned på siden)

Påmelding: Send epost til landsmotebka@gmail.com.   Samtidig sendes landsmøteavgift på kr. 500,- til konto: 1254 62 08522.   (Se detaljer lenger ned på siden)

Overnatting: Enten privat hos BKA-medlemmer i Oslo. (Skriv dette i påmeldingen)
eller på Haraldsheimen (Se detaljer lenger ned på siden).

Her kan du lese arrangementskomiteens innkallingsbrev med vitkige detaljer:

Vi trenger å møtes, vi som brenner for å overlate en levelig planet til kommende generasjoner. Årets landsmøte blir 23.9 og 24.9 på Haraldsheimen i Oslo, og du er hjertelig velkommen dit.

Programmet begynner å ta form. Vi starter kl. 11 lørdag 23. september med åpningshilsener av leder Steinar Høiback og leder av Natur og ungdom, Ingrid Skjoldvær. Etter lunsj på lørdag, forbereder vi oss med innlegg og diskusjoner om årsmøtesakene. Selve det formelle årsmøte blir mot sedvane på lørdag. BKA sin politiske plattform er blant sakene som står på dagsorden. Har du eller ditt lokallag saker dere vil ha behandlet på årsmøte, kan det sendes til styreleder Steinar Høiback innen 1. september.

Middagen blir på Haraldsheimen etterfulgt av sosialt samvær. Ola Dimmen har lovet å lede allsangen som hører til våre samlinger. Skulle andre ha et kulturelt/kunstnerisk innslag å dele, er det bare å melde fra til Linda Rundquist Parr i landsmøtekomitéen.

Søndagen har vi døpt til Fagdagen. Vi holder på fra kl. 10-14.30 med lunsj. Hvor står klimasaken? Hvilken betydning har høstens valg for klimapolitikken? Hva skjer med klimasøksmålet? Hvordan kan BKA spille en aktiv rolle i å få en ny klimapolitikk? Dette blir problemstillinger vi drøfter med utgangspunkt i innledningen fra bl.a. Andreas Ytterstad, nestleder i Concerned Scientists og en markant person i klimadebatten.

Overnattingsmuligheter:

 1. Bo privat hos et medlem av BKA i Oslo og omegn. Ønsker du slik overnatting, skriver du det i eposten ved påmeldingen. Det må skje før 1.9.
 2. Overnatte på Haraldsheim. Fram til 1.9 får du rom til disse rabatterte prisene: Enkeltrom kr. 560 pr natt, dobbeltrom kr. 735 med frokostbuffet. Prisene gjelder både for fredag 22.9 og lørdag 23.9. Bruk kode 3161 ved bestilling. Du kan bestille på nett www.haraldsheim.no , på epost oslo.haraldsheim@hihostels.no eller på telefon (47) 91903604.

Slik melder du deg på Landsmøtet:

 1. Send epost til landsmotebka@gmail.com Skriv navn, adresse, eventuelt ønske om du vil bo privat hos et medlem av BKA og om du har spesielle behov når det gjelder kosthold. Påmelding til Landsmøtet utenom overnatting, løper fram til 22.9.
 2. Samtidig sendes landsmøteavgift på kr. 500,- til konto: 1254 62 08522 Merk betalingen med «Navn og Landsmøte BKA 2017». Avgiften er med på å dekke deler av kostnadene for måltider og møtelokaler.

Spørsmål og innspill til Landsmøtet kan rettes til samme epostadresse som ved påmeldingen. Informasjon om Landsmøtet blir fortløpende oppdatert på hjemmesiden til BKA.

Vi ser fram til en begivenhetsrik og hyggelig helg 23. og 24. september.

Landsmøtekomitéen

v/ Linda R. Parr, Finn Bjørnar Lund, Christian F. Holst og Steinar Winther Christensen

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*