Bergen: Tar vi en tjuvstart på Klimavalg 2015?

  • DATO: 
    27/03/2014
  • Klokkeslett: 
    kl 18:00 til kl 19:00

I løpet av vinteren har ei gruppe tilknytt Besteforeldreaksjonen i Bergen formulert eit utkast til kommunale klimavettregler. Vi ser for oss at det kan bli startskot for ein ny nasjonal kampanje: Klimavalg 2015!

Bærekraftige Liv på Landås, Naturvernforbundet i Hordaland, Besteforeldrenes klimaaksjon og Klimastudentene inviterer no til oppstartsmøte.

Møtestad: Litteraturhuset, Zinken Hopp

Helene FDei fleste lokale parti har så smått byrja prosessen med å formulere nye program og planar. Vi trur at mange med glede (og kanskje til og med litt lettelse!) vil ta imot hjelp til å formulere ein betre lokal klimapolitikk, seier Helene Frimannslund, tidlegare mediekontakt for Klimavalg 2013.

I desse dagar arbeider ein óg med å vidareføre den valgalliansen frå i fjor. Klimavettreglane er frå vår side foreslått som hovedsatsing fram mot valget i 2015. Men i Hordaland er vi utålmodige og ønskar derfor å tjuvstarte dette arbeidet med eit pilotprosjekt. Alle er hjarteleg velkomen til oppstartsmøte for få vite meir og til å bidra til gjennomføring!

Spre klimavett,
del denne saken!