Filmframsyning: Thank You for the Rain

  • DATO: 
    28/02/2017
  • Klokkeslett: 
    kl 14:00 til kl 16:30
  • STED: 
    Lillebil-salen, Filmens hus/Cinemateket

Thank You For The Rain
Invitasjon til eksklusiv forvisning av – 28. februar

Vi har gleden av å videreformidle invitasjon til en eksklusiv forvisning av klimadokumentaren Thank You For The Rain.

For å sette klimaendringer på dagsorden trenger folk i Norge å høre fra de som lever med klimaendringene til daglig. Dokumentarfilmen Thank You For the Rain forteller historien om den kenyanske småbonden Kisilu Musya, som de siste seks årene har brukt kameraet sitt for å dokumentere konsekvensene av klimaendringer. Han starter en bevegelse av småbønder, og budskapet tar ham helt til klimatoppmøtet i Paris.

Noen av dere så kanskje filmens trailer på «Broen til framtiden» på fredag. Klimavalgalliansen har fått mulighet til å bruke denne filmen gratis for å spre klimaengasjement opp mot Stortingsvalget, og forvisningen er en flott mulighet for å få sett filmen og starte å planlegge hvordan den kan hjelpe hver enkelt organisasjon og lokallag til å nå ut med sitt budskap.

PÅMELDING: Meld deg på her innen fredag 24. februar. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Visningen er gratis.

I tillegg til visning av filmen blir det en kort presentasjon ved Nicole van Schaik fra Britdoc Foundation om hvordan organisasjoner kan ta i bruk film for å nå ut med sine budskap og skape endring på ulike nivåer.

Her kan du lese mer om Thank You For The Rain og om hvordan din organisasjon kan arrangere en visning av filmen: www.differmedia.no/filmvisning.

 

Spre klimavett,
del denne saken!