Bytte er kult!

lekebytte 5
Monica Eide og Fride Rudi (t.h.)

Fra Ålesund meldes det om suksess med leikebyttedag i biblioteket. Besteforeldrenes lokallagsleder Fride Rudi forteller om mange stolte og forventningsfulle barn som kom og leverte inn leiker i dag, og fikk tilbake brukte, men for dem nye leiker. – Foreldrene roste arrangementet, og ga uttrykk for ønske om at dette må gjentas!

Lekebyttedagen var arrangert av Besteforeldrenes klimaaksjon i samarbeid med Frivillighetssentralen, Hjelpegruppa, Framtiden i våre hender og kommunen. – Vi har jo en stor utfordring hvordan vi skal bremse og stoppe overforbruket av ressurser – og lære barna at vi lever på en begrensa jord der vi ikke bare kan fortsette å kjøpe og bruke og kaste. Her i Ålesund har vi i hvert fall tenkt at det gjelder å begynne med oss selv og i det nære, sier en fornøyd Fride Rudi.

Og om en måned blir det klesbyttedag i Ålesund, ved Ålesund Sirkeltrening, Besteforeldrenes klimaaksjon og Naturvernforbundet. Også Husflidslaget er med, og stiller opp med sitt «fikselaug». Se klesbyttemarked 22. april


 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*