Unge med godt nytt

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    tirsdag 12. apr 2022
  • AV:
    Redaksjonen
verdens beste

– Hei alle i BKA! Jeg heter Wilde og kommer fra «Verdens Beste Nyheter», et prosjekt i samarbeid med Changemaker og Press – Redd Barna Ungdom. Jeg er klar over at dette er kort frist, men hadde satt veldig pris på om dere kan ta en titt på prosjektet vårt og om det er mulig for dere å bli med på kampanjedagen vi skal ha 28. april.

Verdens Beste Nyheter er en informasjonskampanje som jobber med å fremme positive fremskritt og gjennom dette skape engasjement for internasjonale utviklingsspørsmål. 28.april Vi skal stå ute på gatene og dele ut Verdens Beste Nyheter sin avis, som kommer rett fra trykkeriet og som er proppfull av god og konstruktiv journalistikk.

Les mer om avisprosjektet Verdens Beste Nyheter her.

I år gjennomføres kampanjen fysisk for første gang på to år, og vi vil gjerne ha med så mange som mulig til å feire dagen og dele ut aviser sammen med oss! Derfor lurte vi på om dere i Besteforeldrenes klimaaksjon kunne ha lyst til å delta på årets kampanje og dele kampanjen innad i organisasjonen deres slik at vi får spredt det gode ordet til enda flere!

Dersom dere blir med, vil dere få utsendt aviser og kampanjemateriell i forkant som kan brukes på kampanjedagen.

Lenke til påmelding er her:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKQtelr4ONplpbodsCHuxEXrlaNN_IOIFx5mzRTfhEKmydew/viewform

Lenke til facebook-arrangement her: https://fb.me/e/2svhc9Dxs

PÅMELDINGSFRIST: 15. april (eventuelt 25. april om man er lokalisert i Oslo-området)

Beste hilsen fra Hilde
Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*