Natur, klima og lekser!

Stjernepartiet til Nora 9 år

Fra en stolt bestemor Linda Parr i Nittedal har vi fått tilsendt en fin plakat: «Hei, her er en liten sak som mitt barnebarn Nora på 9 år har laget sammen med medelever på Kjelsås skole. Oppdraget var å danne et politisk parti og lage et slagordformet partiprogram. Jeg ville ikke hatt problemer med å stemme på Stjernepartiet, jeg! God jul!»

Linda forsikrer at hun har fått lov av Nora og de andre å dele dette med oss. Partiprogrammet er presentert også for Alf Engdal, medlem av landsstyret i Besteforeldrenes klimaaksjon. Han var aktiv i det tidligere valgutvalget til organisasjonen, der han måtte lese gjennom samtlige partiprogrammer – ofte flere ganger for å få ordentlig tak på hva som er ment. Han er full av lovord om barna på Kjelsås. – Et forbilledlig klart og greit partiprogram. Holder seg til det vesentlige, rett på sak, ingen dobbeltkommunikasjon fra avsender, – og ingen ordgraut som vokser i munnen på mottakeren. En dynamisk logo ikke minst! Terningkast seks!

Og her er gruppa bak Stjernepartiet og dets program. Fra venstre: Maja, Nora, Jesper. Fjerdemann Liam var ikke med på bildet. Foto: Giulia Cavalca

 

Spre klimavett,
del denne saken!

4 kommentarer

 1. Steinar Winther Christensen | 26.12.2021

  Dette blir mitt nye parti! Herlig, herlig å se disse barna. De gir oss tro på framtida.

 2. Oddbjørg Langset | 26.12.2021

  Godt jobba!

 3. Margaret Heldor | 01.01.2022

  Ja det var en fin og klok gjeng som er på vei mot stjernene. De har en viktig oppgave Takk til lærere og skoler som har skjønt poenget og gjør at barn og unge kan bli bevisst og nå ut på en så klar og tydelig måte.

 4. Reidun Helseth Klæboe | 02.01.2022

  Flinke barn. Flott oppgave som barna har besvart på en utmerket måte.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*